Delta som löpare

Som löpare skall du försöka ta dig till safe zonen med minst ett av dina tre liv kvar. Lyckas du med det får du den ärofyllda ”Survivor”-medaljen. Skulle du blir du bli av med alla dina tre liv skall du ändå ta dig till safe zone. Men du får vara nöjd med ”Infected”-medaljen.

Oavsett om du klarar loppet med liv kvar eller ”stryker med” så är alla, löpare, publik och zombies välkomna att delta på End of the World Partyt efteråt. Biljetter till efterfester på de olika loppen köps separat via samma sida som för löparbiljetter. Biljetter till de olika efterfesterna för 2018 kommer inom kort.

RFYL Örebro 27 oktober 2018: End of the world Party efterfesten för alla över 18 år, startar efter loppet 21:00 på kulturhuset. Biljetter köps på samma ställe som löparbiljetterna om man inte är zombiestatist då kommer man in gratis.

RFYL Uppsala 22 september 2018: Mer info om efterfest kommer.

RFYL High Chaparral 3 november 2018: End of the world Party efterfesten tartar på Saloonen ca 21:00. Pris ej satt ännu, eventuellt blir det gratis för löpare som det var 2017. Mer info kommer under våren.

Sätt ihop en grupp och få grupprabatt!
Utmana företagen, andra föreningar eller kom som ett glatt gäng. Vid köp av minst 4 biljetter 395 kr/biljett. Rabatten dras av automatiskt i kassan på hos tickster (gäller ej för Early bord som redan är tokbilliga). Vill du köpa biljetter via faktura inget problem kontakta Tickster.com.
.

Anmäl dig här

Newspaper

Delta som Zombie

Som zombie är du rekryterad till en unik skara lyckliga som får vara med och skådespela, skrämma och njuta av eventet på en parkettplats mitt i loppet. Uppgiften är egentligen enkel, ta livband om du får chansen och gör en bra skådespelarinsats som fruktad zombie.

Eftersom vi siktar högt och vill ha de allra bästa som finns. Alltså de mest motiverade, de som brinner för att agera zombies och de som gör det med glimten i ögat, så måste man först ansöka till oss och få ok, innan man kan köpa biljett. Vi har ett maxtak på antalet zombies till loppet men, de vi väljer ut kommer att få röda mattan och full service:

  • Professionell ”Walking Dead”-nivå på makeup och styling och klädvård.
  • Utbildning i den ädla konsten att agera zombie på rätt sätt. Röra sig, låta och agera.
  • Zombielinser ni behåller (värde 200 kr).
  • Fika under dagen.
  • Fribiljett till End of the world party. (Örebro, High Chaparral och snart Uppsala)
  • En unik upplevelse man aldrig glömmer.

Örebro 27 oktober ansök Här

Uppsala 22 september ansök Här

High Chaparral 3 november ansök Här

Engelsktalande statister/Extras who speaks fluent English
Vi behöver cirka 30 engelsktalande statister som skall spela soldater etc. Vi letar främst efter personer som talar flytande med amerikansk accent. Är ni intresserade e-posta: statist@runforyourlives.se

Mer info skickas ut till de som blir antagna. Zombies skall räkna med en heldag i Örebro/Uppsala som avslutas med festen om man vill. De som är antagna och har facebook får gärna gå med i statistgruppen här.

Funktionärer
Det finns en stor mängd arbetsuppgifter av varierande komplexitet. Funktionärer får betalt och får även de gå på efterfesten End of the world party, om de vill. Som funktionär kan man samla ihop till föreningen/klassen. Är ni intresserade e-posta: funktionar@runforyourlives.se