Biljetter RFYL

Säkra din plats på Run For Your Lives!

Göteborg – 5 Oktober 2019

Precis som de andra Run For Your Lives loppen går detta i The Walking dead tema med “filmatiska”-scener längs bansträckningen. Vi kryddar med tonvis med rekvisita, effekter och hundratals zombies som jagar löparna. Loppet startar när det är mörkt och dina tre liv hänger på ditt mod, skicklighet och fysik. Detta hinderbana-löparlopp går i en riktigt apokalyptisk miljö på Ringöns industriområde vid Frihamnen. Inom och utomhus ca 6 km.

Köp biljett nu!

   

Örebro – 26 Oktober 2019

Nytt för 2019 är att det även finns ett barnlopp som startar 17:00.

Längs loppets sträckning kommer löparna, förutom horder av zombies, passera mindre och större så kallade scener. Dessa scener är uppbyggda för att ge känslan av att man är med i Walking Dead. Vi kommer t.ex. att använda rökeffekter, tonvis med rekvisita. Det är mörkt när ni springer och dina liv hänger på fysiken och din taktik! Missa inte årets skräck-hinderbana-löparlopp genom Örebro centrum inom och utomhus.

Barnens lopp startar tidigare, är lite kortare och lite snällare. Men med samma zombies och nästan samma hinder.

Köp biljett nu!

High Chaparral – 2 November 2019

Barnlopp och vuxenlopp!

Loppet passar alla. Åldrarna 7-12 år springer ett snällare, mindre läskigt lopp när det fortfarande är ljust. Barnen springer själva eller har med förälder som köper egen barnbiljett och då kan springa med. När det blir mörkt efter 17:00 springer de äldre löparna. Ni kommer att få uppleva ett High Chaparral fyllt med horder av zombies och massor av specialeffekter. Det är även en hinderbana så förutom alla zombies som kommer att försöka ta dina liv blir ni utmanade olika fasta hinder längs banan.

Köp biljett nu!