Nominerade till årets Örebroare

2016 var det årets Guldvinge för Run For Your Lives. Nu är vi nominerade som årets Örebroare. Vi (Erik & Gunnar) som driver detta event är extremt tacksamma och vill förstås samtidigt uppmärksamma alla på att det är många som skall tackas för detta. Utan övrig Bataljpersonal, alla zombiestatister, funktionärer och förstås löpare skulle det inte bli något lopp. Sedan är våra sponsorer som vi behöver för att få allt att funka och Örebroarna själva också extremt viktiga. Ert stöd och stadens positiva anda gör att vi orkar och kommer kämpa vidare.

Nu ser vi fram mot det redan annonserade loppet för Örebro 2019. Ny bansträckning, ännu mera i centrum, ett barnlopp och mera som vi avslöjar under året.

Tack Örebro!

årets örebroare

Run For Your Lives 2018

2018 sprider vi glädjen och smittan ännu mer!
Run For Your Lives kommer tillbaka till Uppsala 22 september, Örebro 27 oktober och High Chaparral 3 november. Kom och spring och missa inte End Of The World Party på kvällen. Early birdbiljetter finns från NU och tills de tar SLUT…

RFYL-US   RFYL-2018-Logo   High-Logo

Anmäl löpare

Run For Your Lives Örebro City 28 oktober

Den enorma succén och Guldvingenominerade Run For Your Lives kommer tillbaka till Örebro 28 oktober. Kom och spring och missa inte End Of The World Party på kvällen, en Halloween-musik-maskerad-party ni inte vill missa.

Anmäl löpare

Nominerade-guldvinge

Run For Your Lives at High Caparral 4 november

Nu kommer Run For Your Lives till High Chaparral!

Loppet passar alla. Åldrarna 7-12 år springer ett snällare, mindre läskigt lopp när det fortfarande är ljust. Barnen springer själva eller har med förälder som köper egen barnbiljett och då kan springa med. När det blir mörkt efter 17:00 springer de äldre löparna. Ni kommer att få uppleva ett High Chaparral fyllt med horder av zombies och massor av specialeffekter. Det är även en hinderbana så förutom alla zombies som kommer att försöka ta dina liv blir ni utmanade olika fasta hinder längs banan. Alla tänkbara frågor du kan tänkas ha besvaras i vår FAQ.

Boende på High Chaparral

Anmäl löpare

Anmäl zombie