End of the World Party

RFYL Örebro 27 oktober 2018: Missa inte Run For Your Lives officiella efterfest End Of The World Party! Konsert/Halloween/maskerad/megaparty på flera våningar på Kulturhuset. Batalj bygger om hela huset med olika skräckteamen för att bli ett ultimat mingelkomplex mellan happenings. Utklädnad är frivillig men priser kommer att delas ut till bästa utklädnad. Missa inte årets fest som går i äkta Bataljanda.
Vi släpper in 850 lyckliga men några hundra biljetter är redan tagna av Zombiestatister till loppet. Så passa på när biljetterna släpps och innan priset höjs, för då går det fort. 80 personer har plats till VIP, dessa kan endast fås som sponsor till loppet.

Pris för löpare kommer förmodligen hamna på ca 100 kr när biljetterna börjar att säljas inom kort. För zombiestatister blir det gratis i år (18 år för inträde).

Baren är öppen från 21:00. Vill ni ha VIP-bord, hör av er matpaket och bästa parkett reserveras för ett fåtal lyckliga. Kontakta Batalj vi har paket med för löparbiljetter med VIP  ring 072-50 50 096.

 

RFYL High Chaparral 3 november 2018:  Missa inte efterfesten End Of The World Party  på High Chaparral. Lajvspelning med trubadurer och underbar stämning på saloonen när det blir Halloween-västerntema på High Chaparrals officiella efterfest. Fritt inträde för löpare och statister. Mer info om biljetter för ej deltagande kommer senare i vår.

OBS! Fler lopp med fler End of the world parties kan komma att annonseras under våren.