fbpx

Delta som löpare

Som löpare skall du försöka ta dig till safe zonen med minst ett av dina tre liv kvar. Lyckas du med det får du den ärofyllda ”Survivor”-medaljen. Skulle du blir du bli av med alla dina tre liv skall du ändå ta dig till safe zone. Men du får vara nöjd med ”Infected”-medaljen.

Lopp 2019

  • Göteborg 5 oktober (Ringöns industriområde)
  • Örebro 26 oktober (Örebro stadskärna)
  • High Chaparral 2 november

I Örebro kommer vi i år ha två lopp samma dag. Först ut är barnen (7-12 år) som springer en lite kortare sträcka efter det springer de vuxna den längre och läskigare varianten. På High Chaparral är det som vanligt ett barnlopp och ett vuxenlopp.

Anmäl dig

RFYL High Chaparral 2019: End of the world Party efterfesten tartar på Saloonen ca 21:00. Pris ej satt ännu, eventuellt blir det gratis för löpare som det varit alla år. Mer info kommer under våren.

Sätt ihop en grupp och få grupprabatt!
Utmana företagen, andra föreningar eller kom som ett glatt gäng. Vid köp av minst 4 biljetter 395 kr/biljett. Rabatten dras av automatiskt i kassan på hos tickster (gäller ej för Early bird som redan är tokbilliga). Vill du köpa biljetter via faktura inget problem kontakta Tickster.com.
OBS! Priserna för biljetten kan eventuellt komma att gå upp när det är en 1 vecka kvar. Priset för barnloppet ändras inte.
.Newspaper

Delta som Zombie

Som zombie är du rekryterad till en unik skara lyckliga som får vara med och skådespela, skrämma och njuta av eventet på en parkettplats mitt i loppet. Uppgiften är egentligen enkel, ta livband om du får chansen och gör en bra skådespelarinsats som fruktad zombie.
Vi tar emot alla åldrar 13-99 år (under 18 år med målsman/äldre ansvarig)

Eftersom vi siktar högt och vill ha de allra bästa som finns. Alltså de mest motiverade, de som brinner för att agera zombies och de som gör det med glimten i ögat, så måste man först ansöka till oss och få ok, innan man kan swisha deltagaravgift (50 kr). Vi har ett maxtak på antalet zombies till loppet men, de vi väljer ut kommer att få röda mattan och full service:

  • Professionell ”Walking Dead”-nivå på makeup och styling och klädvård.
  • Utbildning i den ädla konsten att agera zombie på rätt sätt. Röra sig, låta och agera.
  • Zombielinser ni behåller (värde 200 kr).
  • Fika under dagen.
  • En unik upplevelse man aldrig glömmer.

Anmäl dig som statist till Göteborg här

Anmäl dig som statist till Örebro här

Anmäl dig som statist till High Chaparral här

Engelsktalande statister/Extras who speaks fluent English
Vi behöver cirka 30 engelsktalande statister som skall spela soldater etc. Vi letar främst efter personer som talar flytande med amerikansk accent. Är ni intresserade e-posta: statist@runforyourlives.se

Mer info skickas ut med mail till de som blir antagna. Zombies skall räkna med en heldag i Örebro. De som är antagna och har facebook får gärna gå med i statistgruppen här.

Funktionärer
Det finns en stor mängd arbetsuppgifter av varierande komplexitet. Funktionärer får betalt och får även de gå på efterfesten End of the world party (High Chaparral, håll utkick för de andra loppen också). Som funktionär kan man samla ihop till föreningen/klassen. Är ni intresserade e-posta: funktionar@runforyourlives.se

Vi har haft jättebra uppvärmare alla år men behöver fler till starten. Är ni intresserade kontakta oss. Samma sak gäller konferencierer.