END OF THE WORLD PARTY | Run for your lives

END OF THE WORLD PARTY


End Of The World Party är Run For Your Lives officiella efterfest. Efter de flesta av våra lopp i de olika städerna arrangeras en efterfest för löpare, statister och funktionärer. Givetvis är även publiken välkommen. Ibland behövs förköpta biljetter ibland behövs det inte.

Så här planeras det för 2023! VI kommer att genomföra Örebro och inte de andra loppen förrän 2023. Pandemin har tyvärr gjort att mycket måste göras om från grunden.

Visby (datum ej satt för 2023)

Eftersom det troligtvis blir september och vi räknar med att det fortfarande är varmt ute så passar vi på att nyttja de underbara trädgårdar som finns i anslutning till Visbys mest anrika pubar. Klart är redan Kapitelhusgården med anor från 1300 talet. Där finns det plats för hundratals hungrande och törstiga efter loppet. Alla löpare, statister, funktionärer och odöda är välkomna. Det är inte klart ännu hur det blir med publik men det kommer säkerligen att ordnas så att alla som vill kan komma. Behövs det mer plats har vi fler medeltida anrättningar inom promenad avstånd det är ju ändå Visby. Räkna med medeltida underhållning och fest till sena septembernatten.

Mer info om efterfesten i Visby kommer under våren/sommaren.


Stockholm (datum ej satt för 2023)

Vi hoppas finna bra partners och plats för en efterfest men just nu planeras själva loppet.


Örebro 29 oktober

Vi söker efter någon bra partner som kan hålla i detta. Vi hoppas på mer info under våren/sommaren. Planen är att hitta en partner centralt i Örebro. Har ni intresse av att samarbeta med oss kring detta. Ta kontakt med Erik på Batalj 072 50 50 096.